Keresés

A jövevény :)

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
október 9, 2009 — Scipi
Filed under:

( frissítve: 2009.10.19. )

Bizony - bizony már itt tartunk, egy újabb generáció, de a legfontosabb, hogy az unokahúgom és olyan széééép!

A kiscsaj - akit most már nevezzünk végre nevén: Kassai Alina Hanna - 3880 grammal jött a világra 1 perccel fél 2 után.
Gyönyörű egy leány (nem hiába, hisz a nagybátyjára ütött Cool ), biztos vagyok benne, hogy a pasik majd csak úgy záporoznak utána, bár kár még ennyire előre szaladni Davie
A hír természetesen matek zh alatt ért, és körülbelül a fél évfolyam odajött gratulálni, meg azóta is mindenki jön, - hogy "Na merre van a nagybácsi?" - pedig ez nem az én érdemem, tessék sógoromékat dicsérni, ők hozták össze! Bár azért nem mondom nekem is jól esnek ezek az elismerő szavak, végtére is közeli rokon, egy és ugyanazon vér! Wink

Ha minden rendben megy hétfőn már otthon is lesznek a lányok (tesómat is beleértve), onnantól meg a nagyszülőké a pálya...hajaj...
De úgyis tudom, hogy rám fog felnézni, mert ilyen nagybácsija nincs másnak. Shy Innocent

Nah a viccet félretéve végtelenül boldog vagyok, hogy immáron egy újabb taggal bővült (amúgy sem szerény számú) rokonságunk. Smile

Jöhet az ünneplés, ivás, evés, nomeg Atóéknak a gratulációk!
Van egy olyan sejtésem, hogy nekik a következő pár nap ki fog maradni... Drunk

Nah szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek! Wink

Kép1 - Kép2 - Kép3 - Kép4 - Kép5

Az összes kép megtekinthető a következő gombra kattinva:
Kassai Alina Hanna

Kép: