Keresés

Betekintő

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /Client/fokus.hu/www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.

VOOOoooOOOLT

június 27, 2011 — Bella
Filed under:

Holnap indulunk a VOLT Fesztiválra, ahol végre kipihenhetjük (már ha több napos bulizást pihenésnek lehet venni) a hosszú iskolás évek fáradalmait.
Beszámolókkal és képekkel bombázzuk az oldalt, amint hazaértünk.
Kellemes pihenést mindenkinek Wink

Érettségi

június 23, 2011 — Scipi

Gondoljunk Ágira, mert már csak pár óra választja el attól, hogy teljesen érett legyen! Smile
Ügyes legyél a szóbelin! Várjuk a beszámolót. Wink

Aktivitás

június 19, 2011 — Scipi

Egy kis technikai gubanc után, bejelenthetem, hogy az oldal újra stabil és használható. Sikerült eredeti formáját visszaállítani, s bár a (távoli) galéria jelenleg karbantartás alatt van, a hétfői nap folyamán az is integrálásra kerül az oldalra.
Sok sikert az újdonságok tanulmányozásához!

Yours sincerely,  Scipi

Átmeneti...

december 5, 2009 — Scipi

Amint azt észrevehette mindenki aki erre járt, az oldal nem frissül. Ez az állapot átmeneti ugyanis vizsgaidőszakom közepén (vagyis még csak az elején) vagyok sajnos, így nem jut időm mindenre. De rövidesen pár héten belül újra élni fog az oldal szóval majd nézzetek vissza! Wink
Üdvözlettel: Scipi

A jövevény :)

október 9, 2009 — Scipi
Filed under:

( frissítve: 2009.10.19. )

Eljött ez a pillanat is... megszületett az unokahúgom! Tongue

Bizonyám, nagybácsi lettem egész pontosan 2009 október 9-én 13:31kor, de nem ám gúnyolódni! Crazy

Talpon a blog!

október 9, 2009 — Scipi
Filed under:

Nah hát kéremszépen. Elindult a Blogom, amire rengeteg okosság fog felkerülni Wink . Persze remélem azért ti is hozzá teszitek majd a magatokét és aktív részesei lesztek ennek az oldalnak:

Mint azt már írtam a címlapon található köszöntőben, várom minden egyes látogató írását, amit aztán az ő nevében ki is tudok rakni majd az oldalra Smile . Ezenfelül persze saját magam kis világából kerülnek majd fel az újabbnál újabb okosságok (legyen az a hétköznapok, sport, buli, programozás...).

Igen jól látjátok: programozás. Mivel a felsőoktatás jeles (vagy inkább maradjunk az aktív jelzőnél Party ) képviselője vagyok, és nem utolsó sorban ezzel az iránnyal foglalkozom (egyelőre még csak tanulom), ezért elnyomhatatlan vágyat érzek magamban, hogy az ezzel kapcsolatos cikkeket, tutorialokat és saját programjaimat is közzé tegyem:).
Remélem ezzel aztán senkinek nem veszem kedvét az oldal látogatásától Innocent .
Nem kell aggódni, az örök témák maradnak, avagy Haverok, Buli, Fanta Cool és éljen a Hardstyle, valamint a Shuffle, ezek mind örök időkre életem részét képezik. Smile

Jah és természetesen, az oldalon majd indul minden héten szavazás (remélem minél előbb), amire mindenképpen szakítsatok néhány percet!

Ötleteiteket, amivel színesebbé tudom tenni az oldalt még mindig várom ám! Wink

Üdvözlettel,
Scipi

Megnyitotta kapuit a www.fokus.hu

október 9, 2009 — Scipi

Üdvözlök mindenkit az újonnan elkészült és kapuit megnyitó Drupal oldalamon!

Az elkövetkezendő pár hétben rengeteg frissítésen, javításon fog átmenni a site, tehát kérek minden látogatót, hogy legyenek türelemmel.
Amennyiben észrevételeiteket szeretnétek megosztani velem (ezt persze örömmel venném Wink ), úgy igénybe vehetitek a Kapcsolat menüpont alatti Contact formot. Ezeket igyekszem minél hamarabb elolvasni, válaszolni rájuk, illetve tanulni belőlük, amivel remélem folyamatosan javul majd az oldal színvonala!

Szeretném még felhívni a figyelmet arra, hogy az oldal létrejötte a FOKU`S Kft-nek köszönhető! Ezúton is szeretném az eddigi (és majd az ez utáni Cool ) beleölt energiát megköszönni és azon fáradozni, hogy ne vesszen kárba.

Továbbá tájékoztatnálak bennetek arról, hogy az oldalon semmilyen különösebb elvárás nincs, csak az alapvető emberi méltóságjogok tiszteletben tartása (ellenkező esetben szankciókat leszek kénytelen bevezetni).

Az oldal jellegéhez kapcsolódó tartalmakat szívesen várom mindenkitől és ezt az illető nevében ki is rakom az oldalra (amennyiben minőségi anyaggal van dolgunk természetesen).

Az oldalon történő jelentősebb változtatásokról, majd mindig ki fogok rakni egy - egy hírt, így mindig nyomon tudjátok követni az új funkciókat, beállításokat, melyeket kedvetekre használhattok.

És mindezek után a legfontosabb: REGISZTRÁLJATOK az oldalra! Smile

Enjoy your stay!Wink